HomeNewsCosmoscell ile sanal santral

Cosmoscell ile sanal santral

Bir telekom firmas?

Türkiye üzerinde geçtiÄŸimiz yıllarda ortaya çıkan özel numara tahsisi gün geçtikçe ilerlemeye devam ediyor. 444’lü telefon numaraları ile baÅŸlayan bu serüven telefonlarla ceplerimize kadar girmeyi baÅŸardı. Cosmoscell isimli yeni bir giriÅŸim ise müÅŸterilerine normalde olduÄŸundan çok daha uygun fiyatlar ve üst düzey performans güvencesi ile hizmet veriyor.

Peki özel numara önemli mi?

0216,0212,0850i,0232 Alan kodugibi baÅŸlangıca sahip olan telefon numaraları ile müÅŸterilerinize veya çevrenize karşı prestij kazanabilirsiniz. Ayrıca bu numaralara kuracağınız santraller ile hizmet kalitenizi de arttırmanız mümkün.

Sanal santral nedir?

Sanal Santral, kiÅŸisel veya iÅŸ amaçlı olarak iletiÅŸim ihtiyacınızı çözmeye yönelik bir hizmetler bütünüdür. Sanal Santral size, normal bir santralin yapabildiklerine ek olarak yeni ve teknolojik özelliklere sahip bir sistem sunar. Sanal Santral, sayesinde tüm bu geliÅŸmiÅŸ özelliklere sahip olmanın yanı sıra, tasarruflarda saÄŸlarsınız. SayısallaÅŸan telefon hatlarınızın sabit ücreti ortadan kalktığı gibi, hesaplı görüÅŸme ücretleriyle de, görüÅŸme bedellerini de aÅŸağılara çekersiniz.

Santral Hizmetleri, Sms Hizmetleri ve 0850 telefon numaraları hakkında daha fazla detaylı bilgi içinCosmoscell‘in sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Nesil Telefon Hizmeti İle Tanışın

Telefon; gerek bireysel ve gerekse kurumsal iletiÅŸimin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiÅŸ durumda. Günümüzde yoÄŸun olarak kullanılan telefon iletiÅŸi özellikle ÅŸirket ve kurumların iÅŸ ve pazarlama süreçlerinde önemli bir noktada yer alıyor. Ancak klasik telefon hizmeti olarak adlandırılan mevcut telefon sistemleri hem ekonomik açıdan pahalı seviyelerde yer alıyor hem de verimlilik açısından çağın gereksinimlerini karşılayamıyor.

Yeni Nesil Telefon Hizmeti: Sanal Telefon Sistemleri

Teknolojinin imkânlarından faydalanılarak geliÅŸtirilen yeni nesil telefon sistemlerinde en çok dikkat çeken özelliksanal santralözelliÄŸi. Fiziksel olarak santral kurulumuna ihtiyaç duymadan santral iÅŸlemlerinizi yürütebileceÄŸiniz sanal santral hizmetlerimiz hem ekonomik maliyeti ile hem de etkin iletiÅŸim açısından verimli seçeneklere sahip. Telefon trafiÄŸinize göre sunduÄŸumuz sanal santral sistemlerine iliÅŸkin çözümlerimizden muhasebe ve hukuk ofislerinden çaÄŸrı merkezlerine kadar pek çok ÅŸirket ve kurum faydalanıyor.

Kurumsal iletiÅŸim ve kurumsal telefon sistemleri denildiÄŸi zaman akla ilk olarak850li numarasistemleri geliyor. Günümüzde bankalardan alışveriÅŸ sitelerine, pazarlama ÅŸirketlerinden sigorta ÅŸirketlerine kadar tüm kurum ve ÅŸirketler 850 ile baÅŸlayan kurumsal numaraları tercih ediyor. KurduÄŸumuz sanal iletiÅŸim hatları sayesinde sunduÄŸunuz hizmetin türü ve hitap ettiÄŸiniz hedef kitlenin yapısı ne olursa olsun kurumsal bir iletiÅŸim kimliÄŸine sahip oluyorsunuz.

Kısa Mesajlı Tanıtım Sistemleri

Firmamızın sunduÄŸu diÄŸer bir hizmet türü isetoplu smsgönderim hizmeti. Gsm operatörleri, bankalar, alışveriÅŸ siteleri, devlet kurumları, polis, jandarma gibi geniÅŸ kitleler ile muhatap olan kurum ve ÅŸirketler; tanıtım, bilgilendirme ve duyurularını toplu sms sistemleri aracılığı ile gerçekleÅŸtiriyorlar. Kullanımı kolay bir yazılım ile aynı anda dilediÄŸiniz kadar kiÅŸiye sms göndermenize imkân tanıyan toplu kısa mesaj sistemleri; normal sms maliyeti ile kıyaslandığında üçte iki oranında tasarruf saÄŸlıyor.

Cosmoscell olarak sadece yukarıda sayılan hizmetlerimiz ile deÄŸil aynı zamanda uluslararası görüÅŸme tarifelerimizle de sizlere ekonomik çözümler sunuyoruz. Dünyanın pek çok ülkesi ile ekonomik fiyat tarifesi üzerinden görüÅŸme imkânı sunduÄŸumuz uluslararası tarifelerimiz uluslararası faaliyet gösteren ÅŸirket ve kurumların ilk tercihi konumunda yer alıyor.

Siz de ekonomik ve kaliteli iletiÅŸim ile tanışmak istiyorsanız Cosmoscell dünyasına adım atmalısınız.

For the latest tech news and reviews, follow us on Twitter, Facebook, and Google News. For the latest videos on gadgets and tech, subscribe to our YouTube channel.

RELATED STORIES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest News

Crypto News